Швидкі рогалики: бабусин рецепт на будь-який смак

Смачні рогалики: перевірений рецепт від «Бабусиних рецептів»

Від Admin
2 Min Read

Рогалики є одним із найулюбленіших ласощів багатьох українців. Якщо ви в пошуках ідеального рецепта з хрустким тістом, пропонуємо вам спробувати новий варіант.

Авторами популярного Telegram-каналу «Бабусині рецепти» було опубліковано сімейний рецепт приготування цих смачних кондитерських виробів. За словами авторів, “серед рецептур, які вони пропонують, рогалики виділяються особливим смаком – після першого укусу важко зупинитися, і рука сама тягнеться за другим”.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • 200 г сметани
  • 1 ст. л. горілки (для крихкості)
  • 1 г солі
  • 300 г борошна
  • 30 г цукрової пудри
  • начинка на ваш вибір

Приготування:

  1. Просіяти борошно на чисту поверхню, додати щіпку солі.
  2. Охолодити вершкове масло в морозильнику, затем натерти його, змішуючи з борошном до стану крихти.
  3. Додати сметану й горілку, добре замісити тісто.
  4. Розділити тісто на шість частин.
  5. З кожної частини сформувати кульки, помістити в посудину, накрити плівкою і залишити в холодильнику на дві години.
  6. Вийняти тісто, обваляти кульки в борошні та розкатати в тонкі кружечки, нарізати їх на вісім трикутників.
  7. На край кожного трикутника викласти начинку та акуратно згорнути в рогалик.
  8. Випікати рогалики на деку при температурі 200 °C протягом 20 хвилин.
  9. Готові вироби викласти в миску та посипати цукровою пудрою.

Рогалики – це чудовий десерт до чаю, який може стати як простою закускою, так і основним на святковому столі. Використовуючи різні начинки, ви зможете урізноманітнити смак, що порадує як родину, так і гостей. Тож експериментуйте з інгредієнтами та радуйте себе та близьких смачними домашніми ласощами.

Поділитися цим записом
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version